Lenen op Afbetaling. Is deze leningsvorm iets voor U?

Een lening aangaan op afbetaling is een prima manier om aan geld te komen dat u wil gebruiken voor uw privéleven.  Zowel voor leners die geďnteresseerd zijn in korte dan wel de lange termijn lenen. Ook kredietnemers die zelf beleggingen hebben of geld op een andere manier hebben vaststaan (onroerend goed bijvoorbeeld) kiezen ook vaak voor deze leningsvorm.

Afbetaling geschiedt door maandelijks de rente te betalen plus een deel van het geleende bedrag.  Dit  wordt middels een contract vastgelegd tussen de geldlener en de bank. Hoe langer u aflost u minder rente u uiteraard moet betalen (de lening wordt te slotte kleiner) maar u betaalt tegelijk ook meer van de lening zelf af.

Hoe lang kunt u lenen?

Dat is iets wat u tussen u en de kredietverstrekker afspreekt. Hoe langer u leent hoe meer rente u wel moet betalen. Het is dus zaaks om van tevoren te berekenen hoe lang u wilt lenen en hoeveel dit u gaat kosten. Mocht u zelf nog ergens geld hebben vaststaan dan moet men een afweging maken of het niet misschien toch goedkoper is de aandelen te verkopen of het geld dat vaststaat voor langere tijd op uw spaarrekening aan te spreken in plaats van een lening aan te gaan.

Particulier Geld Lenen

BKR Registratie Succesvol Verwijderen

Snel Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

5000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing