Zakelijke lening - Alternatief Bank zelfs met bkr verleden

Wilt u een zakelijke lening, maar krijgt u dat niet rond via de bank: er is nu een alternatief. Het zogenaamde microkrediet zorgt ervoor dat kleine ondernemingen die geen geld kunnen lenen van de bank toch nog aan de financiering van hun bedrijf kunnen komen. De organisatie waar u moet wezen heet Qredits. Het is een initiatief van de overheid in samenwerking met een aantal banken.

Bkr registratie

Is een bkr registratie (die krijgt u als u uw schulden aan kredietverstrekkers niet op tijd terugbetaald) bij een bank een obstakel om u een lening te verstrekken, bij deze organisatie kunt u een lening tot maximaal Ä 35.000 toegewezen krijgen. Ook het verleden van de zelfstandigen zal bij veel zakenbanken een obstakel zijn om hulp te krijgen. Bij het microkrediet heeft u dat probleem veel minder. Bkr of gebrek aan ervaring hoeft geen probleem te zijn.

Voorwaarden zakelijke lening

Natuurlijk zijn betalingsproblemen geen aanbeveling om bij Qredits wel te slagen, waar u bij de officiŽle geldverstrekkers niets gedaan krijgt. Maar deze stichting Micro Krediet Nederland gaat eerder uit van de ondernemerskwaliteiten van de aanvrager zelf.

De manier van werken is het volgende: een adviseur van de stichting komt het liefst de kredietaanvrager thuis opzoeken om uit te vinden uit welk hout de ondernemer is gesneden. Voordeel van thuisbezoek door de kredietadviseur is ook dat die ondernemer minder zenuwachtig is dan wanneer hij/zij naar een kantoor moet om in een kwartiertje uit te leggen waarom hij of zij het geld nodig heeft.

Niet alleen naar het enthousiasme over de eigen ondernemersplannen wordt gekeken, maar ook hoe u zich heeft voorbereid. Hoe denkt u te kunnen slagen als ondernemer? En het is natuurlijk wel de bedoeling dat u de lening terugbetaald inclusief de rente. Ook kennis van uw vakgebied zal getoetst worden en de plannen voor de toekomst. Hoe groot is uw markt en hoe denkt u uiteindelijk een goede boterham te kunnen verdienen aan uw bedrijf?

Rente

U moet ook gewoon rente betalen voor deze zakelijke lening die ongeveer het gemiddelde is van wat de meeste banken berekenen. Dus u krijgt zeker geen korting. Het maximale bedrag dat u kunt lenen is Ä 35.000. Dat bedrag wordt meestal niet gehaald door de kredietaanvragers. Althans, niet bij de eerste kredietaanvraag voor uw onderneming.

De adviseur weet uit ervaring dat terwijl men bezig is om het bedrijf op gang te brengen er altijd nog onverwachte kosten zich kunnen aandienen. In dat geval kan de adviseur u nog een extra zakelijke lening geven om het bedrijf op poten te zetten.

Bij Qredits zijn dus de regels soepeler dan bij de officiŽle banken en wordt een eventueel bkr verleden u veel minder aangerekend. Dat laat onverlet dat u zich natuurlijk wel goed moet voorbereiden en met een geloofwaardig plan moet komen om de lening gedaan te krijgen. Kunt u niet bij de gewone commerciŽle bank terecht? Dan is deze lenigsvorm wellicht iets voor u.

Help kredietaanvraag

Wilt u gebruikmaken van dit kleine krediet dan kunt u beter eerst naar de Kamer van Koophandel gaan bij u in de buurt. Die zullen u kunnen helpen bij het voorbereiden voor een dergelijke kredietaanvraag voor uw bedrijf. Ook zal de Kamer van Koophandel u hulp kunnen geven bij de kredietaanvraag bij deze stichting.

Daarnast kunt u gebruik maken van bedrijven die u kunnen coachen bij het opzetten en financieren van uw ondernemersplannen.

Deze vorm van zakelijke lening is dus geschikt voor kleine bedragen en voor vooral die ondernemers die bij de officiŽle geldverstrekkers onvoldoende geholpen worden.

Zakelijk Lenen met particuliere lening

Zakelijke Lening Rabobank

BKR Succesvol Laten Verwijderen

Zakelijk Lenen met Vordering

Alternatief Zakelijke Lening: Privť-investeerder voor uw bedrijf

Zakelijke Hypotheek
- Pas op: Als u denkt dat dit hetzelfde is als een hypotheeklening voor huis dan heeft u het mis.